Wie maken de klooikoffers?

De Klooikoffers worden ontworpen door Stichting Lekkersamenklooien en gedistribueerd door Electronica en techniek webshop Conrad

Stichting Lekker Samen Klooien

Stichting Lekkersamenklooien bestaat uit Astrid Poot, Peet Sneekes, Roel Bolhuis en Marjo Postma. Samen met een groep adviseurs en een hele boel kinderen van onszelf, de buurt en op school ontwerpen we de Klooikoffers.

P1120988

De stichting heeft als doel om meer mensen lekker samen te laten klooien. Want van samen klooien word je een dapper, leuker en slimmer mens. Onze stichting is non-profit; we doen ons werk voor de stichting voornamelijk in onze vrije tijd, als vrijwilligerswerk.

Conrad

Conrad is de eindbaas op het gebied electronica en techniek. Ze bieden gereedschappen, materialen en meer coole gadgets dan je kan voorstellen via hun webshop. Conrad en haar medewerkers zijn daarbij ook nog allemaal makers en vinden -net als wij- dat meer mensen kennis moeten kunnen maken met techniek, zowel thuis als in het onderwijs.

P1010074

Daarom helpt Conrad ons met de distributie van de Klooikoffers, maar werkt ook aan talloze andere projecten die in het onderwijs leren, maken en klooien mogelijk maakt.